UITSLAGEN

2020

SPONSOREN LICHTJESOPTOCHT

Riche is een bevlogen hotel, gezellig café, goed restaurant en ideale plek voor feesten en evenementen in één! Een bijzonder pand midden in het centrum van Boxmeer met een fraai gevoel voor gastvrijheid. Gezellig tafelen of borrelen in een ongedwongen sfeer. Ook voor zakelijke bijeenkomsten, ontbijt, lunch of diner is RICHE the place to be. RICHE is 7 dagen per week open. Met behulp van ons enthousiaste team kunnen wij u dus altijd bieden wat u wenst voor een fantastische dag..

Van Bon Elektro is dé juiste schakel als het draait om stroom; die zin beschrijft het elektrotechnische installatiebureau het beste. Van onderhoud voor bedrijven, scholen en gemeente tot een verbouwing of complete nieuwbouw. Samen met een vaste groep regionale ondernemers heeft Van Bon alles in huis om al deze opdrachten van A tot Z te realiseren. ‘Onze oplossing gaat verder dan u verwacht!’.

Nieuwsblad De Maas Driehoek - dat zijn naam dankt aan de drie hoofdkernen aan de Maas - verschijnt sinds mei 2003 in een groot deel van het Land van Cuijk en de kop van Limburg. Hoewel het weekblad nog pril is in levensjaren, is de nieuwsbrenger in de regio’s Boxmeer, Cuijk en Gennep inmiddels alom gewaardeerd en voor velen onmisbaar.

Van een avondje stappen tot een bedrijfsfeest met grote groepen, een discofeest van de 90's tot een dancefeest. Cantina La Bamba biedt het allemaal. Kortom: The place to be!

Jordans sign & promotion is het full service signbedrijf voor binnen- en buitenreclame. Wij ontwerpen, produceren en realiseren vele vormen van visuele communicatie. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om reclame. Op onze productenpagina vind u een groot overzicht van diverse producten welke wij leveren.

De plek waar service en kwaliteit samenkomen sinds 1920. In onze winkel in Boxmeer staan onze adviseurs voor u klaar. Van de nieuwste televisie tot de stilste stofzuiger, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte elektronische apparatuur.

Gebr. Janssen uit Beugen, of kortweg Janssen Beugen, is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het.