JEUGDCARNAVAL

Jeugdprinses Isa met haar gevolg bezoekt JEUGDTREFFEN in Rijkevoort 2019. Foto's John Hoffman

Jeugdbestuur BCV de Geitenbok

De jeugdcarnaval van Boxmeer bestaat uit een groot aantal commissies. Commissie: Prinsendisco/jeugdreceptie,  kinderoptocht, jeugd-pronkzitting, Beestenbal, jeugdraad, Sjors sportief, PR en het jeugdbestuur. In het jeugdbestuur zijn mensen vertegenwoordigd vanuit de verschillende jeugdcommissies. Om goed af te stemmen met het bestuur van BCV de Geitenbok, is vorst Frank van Dijk aangesloten bij het jeugdbestuur. Zo blijven we op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen we onderling snel afstemmen. Twee keer per jaar komen we met alle commissies bij elkaar om de carnaval te evalueren en nieuwe ideeën uit te wisselen.

Het bestuur van de jeugdcarnaval bestaat uit: Thomas van Dinter, Menno Gruijters, Frank van Dijk en Conny van den Brand

Binnen de verschillende commissies van de jeugdcarnaval kunnen we altijd mensen gebruiken, die het leuk vinden om activiteiten te organiseren voor kinderen. Wil je een keer vrijblijvend meelopen of heb je leuke ideeën voor activiteiten. Laat het ons weten via jeugdcarnavalboxmeer@hotmail.com

 

PR jeugdcarnaval BCV de Geitenbok

De commissie PR heeft op alle basisscholen in Boxmeer een contactpersoon. Via de contactpersonen kunnen we alle kinderen in Boxmeer bereiken. De basisscholen plaatsen zeer regelmatig informatie over de jeugdcarnaval in hun digitale nieuwskrant. Daarnaast worden er in aanloop naar de carnaval artikelen geschreven voor de media. De jeugdcarnaval van BCV de Geitenbok heeft een eigen Facebook pagina jeugdcarnaval BCV de Geitenbok.

Voor informatie kunt u mailen naar jeugdcarnavalboxmeer@hotmail.com

Jessica Knuiman en Conny van den Brand

Commissie PR jeugdcarnaval BCV de Geitenbok

 

 Commissie Sjors Sportief

 

De commissie Sjors sportief zet zich ook dit jaar weer in voor de jeugd in Boxmeer. We organiseren een aantal leuke carnavalsactiviteiten, denk hierbij aan dansen, knutselen en schminken. Mocht je het leuk vinden om op een creatieve manier met carnaval bezig te zijn, schrijf je dan snel in. We staan te popelen om met jullie aan de slag te gaan. Wil je graag meer informatie raadpleeg dan onze advertentie in het activiteitenboekje van Sjors Sportief of neem contact op met de contact persoon.

 

Doelgroep: groep 1 tot en met 8

 

Datum en tijd: 30 januari 2019 van 14.30 – 16.00 & 9 februari van 13.00 – 14.30 uur

 

Locatie: De Driewiek Boxmeer

 

Contact persoon: Malon Rongen (jeugdcarnavalboxmeer@hotmail.com)

 

 

Groetjes

 

Malon Rongen, Jessica Knuiman, Menno Gruijters, Conny van den Brand en Romy van der Leest