LICHTJESOPTOCHT BOXMEER

Hier vind je alle informatie welke je nodig hebt als je wilt deelnemen of gewoon lekker wilt komen kijken. Wanneer je nog even wilt nagenieten van dit fantastische spektakel van afgelopen jaar Klik hier en zoek op lichtjesoptocht 2019. Heb je een vraag of wil je iets kwijt gebruik dan het contactformulier op de contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Inschrijven lichtjesoptocht

klik hier

De Lichtjesoptocht commissie

Rinie van Raay

Rinie van Raay

Voorzitter

Coen de klein

Coen de klein

Hoofd TC

Kitty Guntlisbergen

Kitty Guntlisbergen

Contact

Ger de Reus

Ger de Reus

TC

Arie Nabbe

Arie Nabbe

TC

Barry van Boekel

Barry van Boekel

TC

Richard Coenen

Richard Coenen

TC

Jan Couwenberg

Jan Couwenberg

TC

Bram Peters

Bram Peters

TC

De jury

• De jury bestaat uit 5 juryparen. (Juryvoorzitter Kees Thijssen)

• Elk jurylid brengt binnen het jurypaar zijn eigen jurypunt in. De twee jurypunten worden gemiddeld tot één jurypunt per jurypaar.

• De waarderingspuntenschaal gaat van 5.1 t/m 10.0
• Bij ex aequo gevallen beslist de voorzitter van de jury.

• Er wordt gejureerd over de categorieën: Wagens, Jeugdwagens, Groepen, Paren/Enkelingen

• Jury criteria:
1) Thema/actualiteit/originaliteit.
2) Verzorging/afwerking.
3) Verlichting.
4) Muziekkeuze.

• De jury ziet streng toe op punt 20 van het optochtreglement en overtredingen hiervan worden gemeld aan de voorzitter van de jury en een/meerdere optochtcommissieleden.

Punt 20: Het is deelnemers verboden:
– in dronken toestand deel te nemen aan de optocht.
– alcoholische dranken mee te voeren en/of te nuttigen
– brandende attributen mee te voeren
– stilstaande acts op te voeren
– uitingen van elke vorm van discriminatie te voeren
– reclame te voeren
– toeschouwers/deelnemers/belangstellenden te duperen met water/schuim/chemische middelen ed. in welke vorm dan ook.

• Een eventuele startverbod wordt UITSLUITEND afgegeven door leden van de optochtcommissie. Zij winnen zo nodig advies hieromtrent in bij de juryleden.

• Uitvoering van dit startverbod is ter controle van de commissieleden evt. in samenwerking met de politie.

• De 6 hoogst scorende deelnemers in de categorie WAGENS/JEUGDWAGENS worden geplaatst in de SUPER-POULE.

• De juryleden zijn na het juryberaad gezamenlijk aanwezig bij de prijsuitreiking.

• Behoudens de uitslagvolgorde worden er door de juryleden geen mededelingen gegaan omtrent het juryrapport. Voor protesten/klachten/vragen kan men na afloop van de carnaval contact opnemen met de voorzitter van de commissie Verlicht Optocht.

• Tijdens het juryberaad is ten alle tijden een lid van de optochtcommissie aanwezig.

SPONSOREN LICHTJESOPTOCHT

Riche is een bevlogen hotel, gezellig café, goed restaurant en ideale plek voor feesten en evenementen in één! Een bijzonder pand midden in het centrum van Boxmeer met een fraai gevoel voor gastvrijheid. Gezellig tafelen of borrelen in een ongedwongen sfeer. Ook voor zakelijke bijeenkomsten, ontbijt, lunch of diner is RICHE the place to be. RICHE is 7 dagen per week open. Met behulp van ons enthousiaste team kunnen wij u dus altijd bieden wat u wenst voor een fantastische dag..

Van Bon Elektro is dé juiste schakel als het draait om stroom; die zin beschrijft het elektrotechnische installatiebureau het beste. Van onderhoud voor bedrijven, scholen en gemeente tot een verbouwing of complete nieuwbouw. Samen met een vaste groep regionale ondernemers heeft Van Bon alles in huis om al deze opdrachten van A tot Z te realiseren. ‘Onze oplossing gaat verder dan u verwacht!’.

Nieuwsblad De Maas Driehoek - dat zijn naam dankt aan de drie hoofdkernen aan de Maas - verschijnt sinds mei 2003 in een groot deel van het Land van Cuijk en de kop van Limburg. Hoewel het weekblad nog pril is in levensjaren, is de nieuwsbrenger in de regio’s Boxmeer, Cuijk en Gennep inmiddels alom gewaardeerd en voor velen onmisbaar.

Van een avondje stappen tot een bedrijfsfeest met grote groepen, een discofeest van de 90's tot een dancefeest. Cantina La Bamba biedt het allemaal. Kortom: The place to be!

Jordans sign & promotion is het full service signbedrijf voor binnen- en buitenreclame. Wij ontwerpen, produceren en realiseren vele vormen van visuele communicatie. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om reclame. Op onze productenpagina vind u een groot overzicht van diverse producten welke wij leveren.

De plek waar service en kwaliteit samenkomen sinds 1920. In onze winkel in Boxmeer staan onze adviseurs voor u klaar. Van de nieuwste televisie tot de stilste stofzuiger, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte elektronische apparatuur.

Hahebo is een grote speler in Nederland met het op- en verkopen van inventarissen, overtollige voorraden, faillissements- en partijgoederen en horeca-inventaris. Zowel het inkopen als het verhandelen van goederen vindt steeds meer plaats op internationaal niveau. Regionaal staat Hahebo bekend als verkoper van kantoormeubilair en magazijninrichtingen, zowel nieuw als gebruikt.

Gebr. Janssen uit Beugen, of kortweg Janssen Beugen, is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het.