UITSLAGEN

2019

SPONSOREN LICHTJESOPTOCHT

Riche is een bevlogen hotel, gezellig café, goed restaurant en ideale plek voor feesten en evenementen in één! Een bijzonder pand midden in het centrum van Boxmeer met een fraai gevoel voor gastvrijheid. Gezellig tafelen of borrelen in een ongedwongen sfeer. Ook voor zakelijke bijeenkomsten, ontbijt, lunch of diner is RICHE the place to be. RICHE is 7 dagen per week open. Met behulp van ons enthousiaste team kunnen wij u dus altijd bieden wat u wenst voor een fantastische dag..

Van een avondje stappen tot een bedrijfsfeest met grote groepen, een discofeest van de 90's tot een dancefeest. Cantina La Bamba biedt het allemaal. Kortom: The place to be!

Nieuwsblad De Maas Driehoek - dat zijn naam dankt aan de drie hoofdkernen aan de Maas - verschijnt sinds mei 2003 in een groot deel van het Land van Cuijk en de kop van Limburg. Hoewel het weekblad nog pril is in levensjaren, is de nieuwsbrenger in de regio’s Boxmeer, Cuijk en Gennep inmiddels alom gewaardeerd en voor velen onmisbaar.

Jordans sign & promotion is het full service signbedrijf voor binnen- en buitenreclame. Wij ontwerpen, produceren en realiseren vele vormen van visuele communicatie. U bent bij ons aan het juiste adres als het gaat om reclame. Op onze productenpagina vind u een groot overzicht van diverse producten welke wij leveren.

Land van Cuijk. Een jonge gemeente, in een eeuwenoude regio. De gemeente Land van Cuijk is qua oppervlakte de grootste gemeente van Brabant. Dat zorgt voor een stevige positie in de regio en het biedt mooie kansen!

Samen met onze ruim 90.000 inwoners bouwen we aan een mooi Land van Cuijk. Een land dat volop mogelijkheden biedt voor natuur, cultuur, sport en evenementen. Hier dragen we als gemeente dan ook graag aan bij.
We zijn trots op al die inwoners en ondernemers die zich samen inzetten om de mooie kansen, die gemeente Land van Cuijk biedt, te benutten. We zijn dan ook vereerd om gastheer en sponsor te mogen zijn van grote evenementen, zoals de Lichtjesoptocht in Boxmeer!

Topkwaliteit zonnepanelen. Synso is exclusief distributeur van BlueSun Solar in Nederland en West-Duitsland. Bij Synso streven we naar de hoogste opbrengst per zonnepaneel, waardoor onze zonnepanelen beschikken over de nieuwste technieken en voldoen aan alle Nederlandse en Europese kwaliteitsnormen. 

De plek waar service en kwaliteit samenkomen sinds 1920. In onze winkel in Boxmeer staan onze adviseurs voor u klaar. Van de nieuwste televisie tot de stilste stofzuiger, wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte elektronische apparatuur.

Gebr. Janssen uit Beugen, of kortweg Janssen Beugen, is een gerenommeerd bedrijf in sanitair, dakbedekking, riool- en installatietechniek. Kwaliteit en vakmanschap, daar staan we voor. Dag in, dag uit, al meer dan 125 jaar. Of we nu in de badkamer, op het dak of ondergronds werken. Voor bedrijven en particulieren. Innovatief of 'gewoon' degelijk, Janssen Beugen maakt het.

Van Bon Elektro is dé juiste schakel als het draait om stroom; die zin beschrijft het elektrotechnische installatiebureau het beste. Van onderhoud voor bedrijven, scholen en gemeente tot een verbouwing of complete nieuwbouw. Samen met een vaste groep regionale ondernemers heeft Van Bon alles in huis om al deze opdrachten van A tot Z te realiseren. ‘Onze oplossing gaat verder dan u verwacht!’.

Wat begon als een nevenactiviteit is uitgegroeid naar een volwaardig grondverzetbedrijf, dat inmiddels bekend staat om haar flexibiliteit en kwaliteit van geleverde diensten.
De werkzaamheden van Langen Grondverzet zijn zoals de klantendoelgroep heel divers, van sloop en grondwerken tot het aanpassen van het tuintje bij particulieren, van bomen rooien tot allerhande straatwerk, van het aanleggen van grondwaterinfiltratie tot het vegen van uw terrein, containerverhuur en transport. Teveel om op te noemen.

Een oud bruin café waar iedereen zich gelijk thuisvoelt met aan de Steenstraat een gezellig terras. Centraal in de kroeg bevind zich de bar. Een spelletje poolbiljart, pokeren of een ander kaartje leggen, samen darten of met zijn allen voetbal kijken. Heineken is sinds jaar en dag de huisleverancier. En dat stroomt rijkelijk uit de tap, normaal of ijskoud. Daarnaast zijn er nog tal van bieren op fles en een ruime keuze in andere alcoholische versnaperingen. Een kop koffie of een frisje kan natuurlijk ook prima!