Prinsenbal 2017

Natuurlijk start het seizoen met het PRINSENBAL. Dit jaar in een nieuw jasje gestoken !. Zondag(middag) 12 november 2017 - aanvang 15:30 uur (tot 21:30 uur) in de zaal van Hotel Riche bekendmaking nieuwe prins en het nieuwe boerenpaar.

De entree is dit jaar € 10,00 met de mogelijkheid om éénmalig per entreekaartje 10 consumptiebonnen te kopen voor slechts € 15,00. Deze bonnen zijn dan alleen tijdens het prinsenbal geldig en kunnen ook niet teruggegeven worden.

Ook het programma van het prinsenbal is zeker vernieuwend ! Er is gekozen voor een thema, namelijk DUITSE GEZELLIGHEID.

De feestband "Wir sind SPITZE !" zal zeker die sfeer gaan bepalen. En....er is een gastoptreden van Dieter Koblenz.

Voorverkoop start zaterdag 7 oktober a.s. bij Hotel Riche.

“Energiek, verrassend en enig in zijn soort!”

 

Zo is deze powerband uit de Zuid-Limbugse heuvels eigenlijk nog het best te omschrijven. Gooi de beste volksmuziek, dance, schlagers en de nieuwste hits samen in je cocktailshaker en je krijgt de unieke Wir sind SPITZE! Flavour! Tijdens hun concerten word je meegezogen in een interactieve show waarin humoristische acts zich in hoog tempo afwisselen met hun eigen mash-up brouwsels voorzien van dikke blazers en een vingervlugge accordeon. Natuurlijk mogen ook de Wir sind SPITZE! Dumpert Hits “Hey Rosie” en “Hey Kathy” niet ontbreken, en doordat deze 5 mannen zelf al jaren met hun poten in de muzikale modder staan, weten ze precies wat hun publiek op dat moment wil meemaken, waardoor geen enkel optreden hetzelfde is!

Kortom, laat je onderdompelen in deze totaal nieuwe feestervaring!

Wir sind SPITZE! – Komm`s Mitmachen!

DIETER KOBLENZ !!!

Volop gezelligheid, entertainment en sfeer met Dieter en zijn Schlagerparade!. Zelf schrijft hij:

"Kaum zu fassen wie die Leute in Brabant Feiern können. Ich sage HOSSA !"

Zo was het Prinsenbal in 2015

Vrijdag 11 november 2016 werd op een bijzonder gezellige avond de nieuwe (jubileum)prins van de Geitenbok gepresenteerd. Prins Frank d'n Urste (van Dijk ) werd met groot applaus ontvangen. Zijn adjudanten zijn Eelco van Deelen en Roy Tunnessen. Vorst is Coen de Kleijn. Het nieuwe boerenpaar - Jan Berkvens met zijn Patricia - zullen op carnavalszondag in het onecht verbonden worden.

Gezellige optredens waren er, voor een bomvolle zaal,  van Dries Roelvink, John de Bever en het duo Jan Keijzer en Annie Schilder. De start voor het jubileumjaar is ingezet en het belooft zeker een geweldige carnaval 2016-2017 te worden.

 

commissie 11 van de 11:

vlnr: Herbert Guntlisbergen, Rinie van Raaij, André Tillemans,

Johan Surig, Theo Kelders