Jeugdcarnaval

Het nieuwe carnavalsseizoen staat voor de deur !!! Spannend ! Wie wordt de nieuwe jeugdprins(es) ? Dat wordt bekend gemaakt op vrijdagavond 24 november 2017. Meer info volgt !

 

Op zaterdag 6, 13 en 20 januari 2018 kunnen kinderen (van groep 4 t/m groep 8)  een bijzondere creatieve middag beleven in Boxmeer. Lekker knutselen van 13:30 uur tot 16:00 uur in de Driewiek te Boxmeer. Tijdens deze creatieve workshop gaan de kids kennis maken met het knutselen van leuke spullen, die dan weer in de kinderoptocht gebuikt kunnen worden. Wat denk je van: met dozen een leuke creatie maken, knutselen met papier, karton, foam, zodat je een hoed op kunt zetten, een tekstbord maken voor in de optocht en je gezicht omtoveren met behulp van schminken. DEELNAME IS GRATIS ! Je moet je wel opgeven via de website van SJORSSPORTIEF. Via onderstaande link kom je op de juiste plaats in die website terecht !! Voor meer informatie: jeugdcarnavalboxmeer@hotmail.com.

 

 

 

 

CARNAVAL 2015-2016

Op zondag 12 november 2016  werd - tijdens een gezellige jeugdmiddag in Hotel Riche - bekend gemaakt dat Prinses Zoë van Vonderen in het jubileumjaar van De Geitenbok de jeugd gaat vertegenwoordigen tijdens de carnavalsdagen. Zij is 11 jaar en de dochter van Willy van Vonderen en Ingrid Lagarde. Zoë is leerling van basisschool De Bonckert. Haar hobby's zijn musical (dat komt goed uit in het jubileumjaar !!!)  en turnen.. Haar vorst is Femke Albers en haar adjudanten zijn Teun Havens en Guus Verhoeven.

 

foto's installatie Prinses Zoë John Hoffman

Jeugdcarnaval BCV De Geitenbok  2016-2017
Jeugdcarnaval BCV De Geitenbok 2016-2017